CNC draaier/frezer

CNC draaier/frezer

Per direct zijn wij op zoek naar een CNC draaier/frezer. Heb je minimaal 1 jaar ervaring en wil je werken aan afwisselende projecten in een mooi team, dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Organisatie

Wij zijn een klein familiebedrijf, waar kennis en kunde en goede werksfeer hoog in het vaandel staat. We werken als team samen om het mooiste werk en het beste vakmanschap te ontwikkelen en te creëren. Al 40 jaar zijn wij een verspaningsbedrijf waar zowel Conventioneel als CNC draaien en frezen een groot onderdeel is van onze bedrijfsvoering.

Functie

In de functie van CNC draaien/frezen werk je aan de hand van de opdracht/tekening. Je maakt zowel seriematige als complexe onderdelen. Je werkt hierbij op onze locatie in Zaandam. Verder vragen we je ook mee te denken. Zie jij kans op verbetering? Dan horen wij dit natuurlijk graag. Aangezien we een breed pakket aan opdrachtgevers hebben is vaak geen week hetzelfde. Dit maakt het werk leuk en uitdagend tegelijk. Je bent verantwoordelijk van A tot Z. Zelf programmeren, opspanningen bedenken, produceren, sparren met collega’s en eindcontrole zijn de belangrijkste aspecten binnen jouw functie. Zijn er aspecten waarmee je nog geen ervaring hebt, geen probleem. Wij bieden passende cursussen en/of opleidingen.

Functie eisen

Voor de functie CNC draaien/frezen vragen wij:

  • Minimaal 1 jaar ervaring als CNC draaier/frezer
  • Kennis van Fanuc
  • Zelfstandig tekening lezen
  • Je wilt graag met een team werken
  • Je werkt veilig en gaat voor kwaliteit


Aanbod

Bij deze vacature CNC draaien/frezen hoort een goed salaris, goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden met uiteraard een pensioenregeling. Daarnaast hebben wij intern diverse mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen. Wil je verder leren en doorgroeien? Dit kan bij ons. Afhankelijk van jouw ambities en wensen vertellen we je hier graag meer over.

Inlichtingen & Solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.