Conventioneel draaier / CNC draaier

Conventioneel draaier / CNC draaier

Wat is je uitdaging als Draaier?

Ben jij graag van A tot Z verantwoordelijk voor jouw eigen fijnmechanische onderdelen? Voel jij je thuis in een echt familiebedrijf? En vind je het fijn om te werken in een klein en hecht team? Check dan snel deze vacature bij Denlin Metaalbewerking in Zaandam!

Denlin Metaalbewerking is specialist in kleinmetaal CNC en conventioneel draaien en frezen. Jij zal als eerste aan de slag gaan met de conventionele draaimachines. Natuurlijk moet je hier even je draai in vinden. Naast dat je verantwoordelijk bent voor jouw eigen orders, wordt jouw mening ook gewaardeerd bij complexere aanvragen. Je gaat zelfstandig aan de slag, maar kan te allen tijde bij jouw collega’s terecht.

Het machinepark bestaat uit de volgende machines: conventionele banken van Toren, Style en 2 van Tos. Drie CNC Freesmachines van o.a. Haas en 2 Doosan DMU draaimachines.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen orders; vanaf de tekening totdat het product de deur uitgaat. Aan jou de taak om fijnmechanische onderdelen te bewerken met een diameter van 2mm tot max 700mm. Hierbij bepaal je zelf de gereedschappen en bedenk je de opspanning. Uiteindelijk is het ook mogelijk om naast deze werkzaamheden nog wat CNC draai en/of freeswerk erbij te doen. Het huidige team is namelijk ook multi inzetbaar in de werkplaats!

Dit ga je ook doen als Draaier bij Denlin

 • Tussentijdse controlemetingen uitvoeren met behulp van schuifmaat, micrometers en kalibers.
 • Hulpstukken maken indien nodig.
 • Reparatie- en revisiewerkzaamheden.

Wat heeft Denlin Metaalbewerking jou te bieden?

Jij sluit aan bij een klein hecht team van 6 fulltime medewerkers, een bedrijfsleider en de eigenaar. Dankzij de korte lijntjes leveren ze razendsnelle service en voelt het als één grote familie. Mede dankzij de fijne werksfeer werken medewerkers hier gemiddeld 10 tot 35 jaar; iets waar de organisatie echt trots op is!

 • Direct dienstverband bij Denlin Metaalbewerking.
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie. Denlin wil graag samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om vanuit een tijdelijke aanstelling toe te werken naar een vast contract.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Passend salaris, reiskostenvergoeding, cao Klein Metaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT, 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen.
 • Meerdere bonusuitkeringen per jaar!
  Denlin gelooft dat haar medewerkers gezamenlijk zorgen voor het succes van de organisatie. Daarom keren ze als blijk van waardering aan het einde van het jaar een winstuitkering uit en in maart een bonus van € 1.000,- netto! Door het jaar heen ontvang je ook vele presentjes gerelateerd aan de periodes, zoals een paaspakket, kerstpakket, sinterklaas etc.
 • Werktijden: Je werkt 38 uur per week in dagdienst van 07:30 tot 16:00. Met uitzondering van vrijdag, want dan ben je om 14:00 al klaar. In plaats van dat je adv-uren opbouwt, geniet jij juist op vrijdagmiddag eerder van het weekend!
 • Werkkleding, schoenen en PBM.
  Je wordt voorzien van werkkleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een bril en gehoorbescherming.
 • Diverse leuke personeelsactiviteiten!
  Jaarlijks wordt er twee keer een borrel georganiseerd, een gezellig bedrijfsuitje met het team én nog een uitje waarbij aanhang ook welkom is. Ook bezoeken jullie elk jaar gezamenlijk een beurs om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Wat breng je mee als Draaier?

 • Een afgeronde technische opleiding (bijvoorbeeld richting Verspanen) en/of aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring met conventioneel draaien.

Waar ga je werken?

Denlin Metaalbewerking is een toeleverancier van fijnmechanische onderdelen die zowel CNC als conventioneel gedraaid en gefreesd worden. Daarnaast verzorgen ze ook reparatie- en revisiewerkzaamheden. Hiermee richten ze zich onder andere op de voedingsindustrie en machinebouw.

Een organisatie waar je niet als een nummertje wordt behandeld, maar juist als een familielid! Niets is te gek voor Denlin en een ‘nee’ kennen ze niet. In overleg is er altijd wel een weg te vinden voor zowel hun klanten als medewerkers!

Wil jij ook graag aansluiten bij deze hechte familie? Dan kom ik graag met jou in contact!

METAALKANJERS beheert deze vacature namens Denlin. Je solliciteert dan ook bij Metaalkanjers. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en Denlin vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij Denlin. Zo kunnen wij en ook jij ontdekken of er een klik is.

Heb je interesse in Denlin, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar [email protected]. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Junice Mauriks op 06-1825 8902, ook buiten kantooruren.

Berichtinfo

Recente berichten